ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMU
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • HIZLI ERİŞİM
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

GIDA ATIK VE ARTIKLARININ YEM MADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

11.1.2022 / Gösterim Saysı : 5359 / Arşiv

Gıda atıklarının hayvan besleme amacıyla kullanılabilirliğinin araştırılması için Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce başlatılan çalışmalara dair 16 Aralık 2021 tarihinde yapılmış olan toplantı kararlarına istinaden üçüncü toplantı online olarak 05 Ocak 2022 tarihinde yapıldı.

Yem Daire Başkanı Mehmet Emin Turgut Başkanlığında yapılan toplantıya, Genel Müdürlük ilgili Daire Başkanlıkları, Üniversitelerden akademisyenler,  Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarından oluşan çalışma grubu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuyla ilgili elde edilen veriler ışığında dünyada bu faaliyetleri icra eden ülke uygulamaları ve Ülkemizde yapılabilecek uygulamalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantı sonucunda insan, çevre ve hayvan sağlığı ve refahı çerçevesinde yem hammaddesi olabilecek ürünler ve bu ürünlerin toplanması, nakliyesi, depolanması ve işlenmesi ile mevzuat gerekliliklerinin karşılanması konularında alt ihtisas çalışma grupları ekiplerinin oluşturulmasına,  çalışmaların  ivedilikle yapılmasına ve bu grup çalışma sonuçlarının ortak değerlendirilebilmesi için 18 Ocak 2022 tarihinde online bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Son Haberler

  • 12 Mayıs Dünya Bitki Sağlığı Günü
  • Türkiye - Güney Kore İkili Bitki Sağlığı Tekni ...
  • Süne Değerlendirme Toplantılarının 2.Si Güney ...
  • Süne Değerlendirme Toplantıları Güney Anadolu ...
  • Antep Fıstığı Ve Kuru İncir Misyonu Ön Değerle ...
  • Bünyesinde Arı Kolonisi Bulunan Tüm İşletmeler ...

Haber Arşiv

BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​