ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMU
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • HIZLI ERİŞİM
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

KALINTI EYLEM PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

11.01.2023 / Gösterim Saysı : 4111 / Arşiv

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanlığınca Turunçgil Biber ve Yaprağı yenen sebzelerde uygulanan “Kalıntı Eylem Planı” değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Çevrimiçi olarak 10 Ocak 2023 tarihinde düzenlenen toplantıya, “Kalıntı Eylem Planı”nın yürütüldüğü  İl  ve ilçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinin Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve teknik personeli katıldı.

Toplantıda yıllara göre mevcut durumun analizi ve ulaşılması gereken hedeflere değinildi. “Kalıntı Eylem Planı”nın  yürütüldüğü İl ve İlçe Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda,  Entegre Zararlı Yönetimi Programı, EKÜY, Kalıntı Eylem Planı, Hasat Öncesi Pestisit Denetimi, Biyolojik/Biyoteknik Mücadele yöntemlerinin uygulamaları değerlendirildi.

Katılımcılar tarafından 2022 Yılında yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda 2023 yılında yapılacak faaliyetler ve alınması gereken tedbirler ele alındı.

Son Haberler

  • Domates Ve Biberde Virüs Hastalıkları Eğitim T ...
  • Zirai Mücadele Aletlerinin Doğru Kullanımı Ve ...
  • Türkiye’Nin Xylella Yaprak Yanıklığı Bakterisi ...

Haber Arşiv

BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​