Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ALTERNATİF ÜRETİM YÖNTEMLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • FINDIKTA REKOLTE TAHMİN ÇALIŞMALARI
  • ÜZÜMDE REKOLTE TAHMİN ÇALIŞMALARI 2021
  • TÜİK BİTKİSEL ÜRETİM VERİLERİ
  • ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE BUDAMA EĞİTİMİ
  • ZEYTİN-ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜ KÜMELENME ÇALIŞMALARI
    PROJE BİLGİLERİ
    PROJE ÇIKTILARI
    PROJE FAALİYETLERİ
    PROJE TANITIM SUNUMU
    TÜSSIDE PROJE SAYFASI
    KURUMSAL BİLGİLER
    SOSYAL MEDYA
    PROJE SONUÇ RAPORU
    E-KÜTÜPHANE
    TEKNİK KOMİTE
  • JEOTERMAL SERACILIK
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAlternatif Üretim Yöntemlerinin Geliştirilmesi Projesi

Fındıkta Rekolte Tahmin Çalışmaları

Üzümde Rekolte Tahmin Çalışmaları 2021

TÜİK Bitkisel Üretim Verileri

Zeytin Yetiştiriciliği ve Budama Eğitimi

Zeytin-Zeytinyağı Sektörü Kümelenme Çalışmaları

  • Proje Bilgileri
  • Proje Çıktıları
  • Proje Faaliyetleri
  • Proje Tanıtım Sunumu
  • TÜSSIDE Proje Sayfası
  • Kurumsal Bilgiler
  • Sosyal Medya
  • Proje Sonuç Raporu
  • E-kütüphane
  • Teknik Komite

Jeotermal Seracılık

Rekabetçilik ve İhtiyaç Analizi Toplantıları

6.01.2015 / Gösterim Sayısı : 70 / Arşiv

Proje ekipleri ile Teknik Komite'nin katılımıyla 20-22 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜSSİDE'nin Gebze Yerleşkesinde gerçekleştirilecek toplantılara ilişkin program:

  • Aylık Teknik Komite Değerlendirme Toplantısı - 20 Ocak 2015 Salı

  • Rekabetçilik Analizi Toplantısı - 21 Ocak 2015 Çarşamba

  • İhtiyaç Analizi Toplantısı - 22 Ocak 2015 Perşembe​

Aylık Teknik Komite Değerlendirme Toplantısı​nda projenin ocak ayına kadar yürütülen faaliyetleri ile proje çıktıları değerlendirilecek, projenin ileriki aşamaları planlanacaktır.

Rekabetçilik analizi toplantısında zeytin ve zeytinyağı sektörünün rekabetçilik düzeyi belirlenecek, sektörün güçlü ve zayıf yanları rekabet bağlamında ortaya konulacak ve projenin gelecek aşamaları şekillendirilecektir. 

İhtiyaç analizi toplantısında "Rekabetçilik Analizi" ve "Bölgesel SWOT Çalıştayları"nın sonuçları esas alınarak zeytin ve zeytinyağı sektörünün ihtiyaçları tanımlanacaktır. Tanımlanan ihtiyaçların segmentasyonu yapılarak ortak rekabet alanları belirlenecektir. 


​

İLETİŞİM

    Alternatif Üretim Yöntemlerinin Geliştirilmesi Projesi
  • Adres : Eskişehir Yolu 9. Km Lodumlu / ANKARA

  • Telefon : 0312 258 82 82

  • Faks : 0312 258 82 51

  • E-Posta : bugemkumelenme@gmail.com

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
N