Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TOHUMLUK TESCİL VE SERTİFİKASYON MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
HAKKIMIZDA
KURULUŞ TARİHÇE
YÖNETİM
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BAĞLANTILAR
TTSM ETİK KURALLARI
GÖREV VE YETKİLER
ORGANİZASYON YAPISI
FAALİYETLER
TANITIM KİTAPÇIĞI
S.S.S.
TESCİL
ÇEŞİT TESCİL AMACI
KAPSAMI
HUKUKİ DAYANAĞI
KAYIT ALTINA ALMA ESASLARI
TESCİL BAŞVURU DOSYALARI HAZIRLAMA SUNULARI
TESCİL BAŞVURU FORMLARI
TESCİL VE ÜRETİM İZNİ BAŞVURU DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
TDÖ,FYD DENEME VE STANDART NUMUNE MİKTARLARI
TEKNİK SORU ANKETLERİ
ÖZELLİK BELGELERİ
TEKNİK TALİMATLAR
BAŞVURU ÖNCESİ DENEMELER
KAYIT ALTINA ALINACAK TÜR LİSTESİ
BAŞVURULABİLECEK ÇEŞİTLER
STANDART NUMUNE AMBALAJLARINDA İSTENİLEN ÖZELLİKLER
SERTİFİKASYON
TOHUM SERTİFİKASYONU
MEYVE VE ASMA FİDAN SERTİFİKASYON
ISLAHÇI HAKLARI
YAYINLAR
ÜCRETLER
BAŞVURU DİLEKÇELERİ
FORMLAR
MEVZUAT
KAYIT LİSTELERİ
HAKEM TESTLERİ
ARŞİV
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Tohumluk Tescil ve Sertifikasyon Merkez Müdürlüğü
B
Badem (
Prunus amygdalus
Batsch )
Bakla (
Vicia faba
L
)
Bektaşi Üzümü
(Ribes L.)
Bamya (
Abelmoschus esculentus
L. Moench )
Bergamot (
Citrus
L.)
Bermuda Çimi
Bezelye (
Pisum sativum
L. )
Biber (
Capsicum annuum
L. )
Beyaz Hardal (
Sinapis Alba
L.)
Brokoli (
Brassica oleracea
L.
convar
. L. Alef. var.
cymosa
Duch. )
Brom (
Bromus catharticus
Vahl,
Bromus sitchensis
Trin,
Bromus auleticus
Trin. )
Bugday Ekmeklik (
Triticum aestivum
L. )
Bugday Makarnalık (
Triticum durum
L. )
Buğday Kaplıca (
Triticum monococcum L.
)
Buğday Kavılca
(
Triticum turgidum var.)
Bürüksel Lahanası (
Brassica oleracea
Gemmifera )
Biberiye
Börülce
Böğürtlen (Rubus subgenus Rubus)
Bozkırmumu
Bal Kabağı
(
Cucurbita moschata
Duch.)