ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ BİLGİLERİ
YÖNETİCİLERİMİZ
BİLGİ DOKÜMANLARI
DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
FAALİYETLERİMİZ
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü
2021-2022 BALIKÇILIK AV SEZONU YARIN KAPANIYOR
BARTIN, KASTAMONU VE SİNOP'TA SELDEN ZARAR GÖREN BALIKÇILARA İLAVE DESTEK VERİLECEK
KIYMETLİ BALIKÇILARIMIZ, E-SEYİR DEFTERİ GİRİŞ ŞİFRENİZİ ALMAYI UNUTMAYINIZ!
TARIM VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ, BİRİM AMİRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
2021 YILI SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ DESTEKLEME ÖDEMELERİ YAPILDI
Arşiv
BAĞLANTILAR
15 Temmuz Destanı
Hayvancılık Çalıştayı
Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı
Etik Rehberi
Gıdanı Koru
Duyurular
İhale İlanları
26.04.2022
2022 Yılı Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılığı Kota Devir İşlemleri Sonrasında, Balıkç ...
08.04.2022
Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılığı Yapacak Gemilerin Başvurusuna, Avcılığına, Taşıma ...
06.04.2022
2022 Yılı Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılık Kotası Tahsisi Başvurusu Uygun Görülen B ...
04.04.2022
Bartın, Kastamonu ve Sinop İllerinde Yaşanan Afetten Zarar Gören Küçük Ölçekli B ...
08.03.2022
2022 Yılı Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılığı Yapacak Gemilerin Belirlenmesi ve Bu Ge ...
17.01.2022
Geleneksel Kıyı Balıkçılığının Kayıt Altına Alınması ve Desteklenmesi 2022 Yılı ...
Tümü
Tümü
Personel İletişim Rehberi ...
Başvuru ve Şikayetler
BAGİS
Denizlerimizde Hava
Ağım Kayboldu
Yakıt Alım Sorgulama
Tarım TV'de BSGM
Eurofish Magazine Dergisi ...
10th ESENIAS & DIAS Confe ...
Desteklenen Genç Çiftçi
Milli Park
Milyar ₺ Hayvancılık Destekleri
Milyar ₺ Tarımsal Destekler
Milyar Fidan Dikim
KAMU SPOTLARI
TÜMÜ
Tarım ve Kırsal Kalkınma Sektörü Tanıtım Videosu
Nitrat Kirliliği
BAĞLANTILAR
15 Temmuz Destanı
Hayvancılık Çalıştayı
Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı
Etik Rehberi
Gıdanı Koru
YUKARI