Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği 2025 Yılı Değerlendirme 2026 Yılı Planlama Programını, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği (TSUMB) ise 2025 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi.
Toplantılara Genel Müdürümüz Sayın Salih ÇELİK ile Hayvancılık Politikaları ve Desteklemeler Daire Başkanımız Sayın Melikşah TAŞKIN katılım sağladı.
Genel Müdürümüz Sayın Salih ÇELİK yapmış olduğu konuşmasında Hayvancılık Yol Haritası, Yeni Destekleme Modeli, Üretim Planlaması ve Hayvan Hastalıkları konularına değinerek toplantıların ülkemiz hayvancılığına hayırlı olmasını temenni etti.
Genel Müdürlüğümüz adına Daire Başkanımız Melikşah TAŞKIN katılımcılara faaliyetlerimiz ve projelerimiz ile ilgili sunum yaparak, katılımcıları bilgilendirdi. Üreticilerimizin sorunları ve talepleri dinlenerek, soruları yanıtlanmıştır.