Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
GENEL MÜDÜR
GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
DAİRE BAŞKANLARI
DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
FAALİYETLER
DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
GIDA KODEKS VE YEM MEVZUATI DAİRE BAŞKANLIĞI
GIDA VE YEM KONTROL
HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
RİSK DEĞERLENDİRME VE LABORATUVARLAR
TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
GIDA VE YEM HİZMETLERİ
VETERİNER HİZMETLERİ
ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
GIDA İŞLETMECİSİ
TARIMSAL ÜRETİCİ
TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
YAYINLAR
MEVZUAT
HUKUKİ DAYANAK
GKGM TANITIM SUNUMU
RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
>
Menu
Gıda İşletmecisi
Kılavuzlar
Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzları
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İş Yerleri İçin Hijyen Esasları İyi Uygulama Kılavuzu
Et ve Et Ürünleri Satan Küçük İş Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde Kullanılacak olan Çiğ Sütün Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi uygulama Kılavuzu
Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Zeytinyağı Üretim Tesisleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
Gıda Satış Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Sakatat Hazırlayan, Satan Depolayan ve Dağıtımını Yapan İşyerleri için Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Toplu Tüketim Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Taze Meyve Sebzelerin Üretim ve Hasat Sonrası Aşamalarının Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kılavuzu
Kuru İncirlerde Aflatoksin ve Okratoksin A Bulaşısının Önlenmesi ve Azaltılması ile İlgili Kılavuz
Baharat Üretiminde Olası Metal Kaynaklı Fiziksel Tehlikelerin Önlenmesine ve Azaltılmasına Dair Uygulama Rehberi