ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMU
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • HIZLI ERİŞİM
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Menu

Gıda ve Yem Hizmetleri

  • Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi (GGBS) Eğitim Videoları

​İl/İlçe Müdürlükleri ​Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlükleri ​Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlükleri
- ​Yeni Sisteme Genel Bakış
- ​Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri ​ ​
- ​Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma​
- Firma Kaydı​
- ​İşletme Kaydı​
- ​Denetim Kaydı
- Laboratuvar Analizleri Yapılabilirlik Durumu Sorgulama
- Şahit Numune Girişi
​- ​​Analiz Sonuç Değerlendirmesi, Risk Puanlaması ve Denetimin Onaylanması ​
- Toplatma /El Koyma Kararları Girişi
- ​​Ürün Yedi Emin Süreci Kayıtları
- ​İdari Yaptırım Kaydı    
- ​UKİP (Ulusal Kalıntı İzleme Planı) Numune Kayıtları 
- ​​​Hayvansal Ürünlerin İthalat İşlemleri
- ​Gıda İşletme Kapasiteleri ve Gerçekleşen Üretim Miktarları Girişi
- ​Gıda Kaynaklı Vaka Salgın Formu Girişi
- ​Takviyeci Edici Gıdaların Onay İşlemleri
- ​​İstatistiki Rapolamaların Kullanımı
- ​​Yeni Sisteme Genel Bakış
- ​Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri ​ ​
- ​​Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma
- ​Hayvansal Ürünlerin İthalat İşlemleri
- ​Firma Kaydı​
- ​​İşletme Kaydı
- ​​Denetim Kaydı
- ​​Laboratuvar Analizleri Yapılabilirlik Durumu Sorgulama ​
- Şahit Numune Girişi
- ​Analiz Sonuç Değerlendirmesi, Risk Puanlaması ve Denetimin Onaylanması ​
- ​​​İstatistiki Rapolamaların Kullanımı ​ ​
​​- Yeni Sisteme Genel Bakış
- ​Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri ​ ​
- ​​Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma
- ​Laboratuvar Bilgileri Ekranı
- ​​​Numune Kabul ve Analiz Sonuç İşlemleri   ​ ​ ​ ​
  • HACCP Eğitim Notları​

  • Kontrol Görevlileri Eğitim Notları​

  • Prosedür Eklerinde Yer Alan Tutanaklar​​

  • Ceza Miktarları​

  • Gıda Sanayi Envanteri Hazırlama Talim​atı​ ve Ekleri

  • Resmi Veteriner Hekim Eğitim Notları​

BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​