ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
HUKUKİ DAYANAK
GKGM TANITIM SUNUMU
YÖNETİCİLERİMİZ
DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
MEVZUAT
FAALİYETLERİMİZ
BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
RİSK DEĞERLENDİRME
VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
YEM
BİLGİ KÖŞESİ
RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
GIDA VE YEM HİZMETLERİ
VETERİNER HİZMETLERİ
HIZLI ERİŞİM
BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
GIDA HİZMETLERİ
YEM HİZMETLERİ
VETERİNER HİZMETLERİ
RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
>
Menu
Gıda ve Yem Hizmetleri
Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi (GGBS) Eğitim Videoları
İl/İlçe Müdürlükleri
Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlükleri
Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlükleri
-
Yeni Sisteme Genel Bakış
-
Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri
-
Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma
-
Firma Kaydı
-
İşletme Kaydı
-
Denetim Kaydı
-
Laboratuvar Analizleri Yapılabilirlik Durumu Sorgulama
-
Şahit Numune Girişi
-
Analiz Sonuç Değerlendirmesi, Risk Puanlaması ve Denetimin Onaylanması
-
Toplatma /El Koyma Kararları Girişi
-
Ürün Yedi Emin Süreci Kayıtları
-
İdari Yaptırım Kaydı
-
UKİP (Ulusal Kalıntı İzleme Planı) Numune Kayıtları
-
Hayvansal Ürünlerin İthalat İşlemleri
-
Gıda İşletme Kapasiteleri ve Gerçekleşen Üretim Miktarları Girişi
-
Gıda Kaynaklı Vaka Salgın Formu Girişi
-
Takviyeci Edici Gıdaların Onay İşlemleri
-
İstatistiki Rapolamaların Kullanımı
-
Yeni Sisteme Genel Bakış
-
Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri
-
Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma
-
Hayvansal Ürünlerin İthalat İşlemleri
-
Firma Kaydı
-
İşletme Kaydı
-
Denetim Kaydı
-
Laboratuvar Analizleri Yapılabilirlik Durumu Sorgulama
-
Şahit Numune Girişi
-
Analiz Sonuç Değerlendirmesi, Risk Puanlaması ve Denetimin Onaylanması
-
İstatistiki Rapolamaların Kullanımı
- Yeni Sisteme Genel Bakış
-
Birim Sistem Sorumlularının Görev ve Yetkileri
-
Personel Kaydı ve Kullanıcı Oluşturma
-
Laboratuvar Bilgileri Ekranı
-
Numune Kabul ve Analiz Sonuç İşlemleri
HACCP Eğitim Notları
Kontrol Görevlileri Eğitim Notları
Prosedür Eklerinde Yer Alan Tutanaklar
Ceza Miktarları
Gıda Sanayi Envanteri Hazırlama Talimatı ve Ekleri
Resmi Veteriner Hekim Eğitim Notları
BAĞLANTILAR
15 Temmuz Destanı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
Etik Rehberi
Gıdanı Koru
Alo174 Gıda Hattı
YUKARI