ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMU
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • HIZLI ERİŞİM
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Menu

Üretici Bilgi Köşesi

  • Eğitim
  • Broşürler
  • Videolar
  • Merak Ettikleriniz
  • Dokümanlar
  • Süne Eğitim Sunusu
  • Süne ve Mücadelesi El Kitabı​​
  • ​Biyolojik Mücadele Kitabı
  • Biyoteknik Mücadele Kitabı​
  • Kültürel Mücadele Kitabı
  • Kimyasal Mücadele Kitabı​
Hijyen Esasları ve İyi Uygul​ama Kılavuzları
  • Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İş Yerleri İçin Hijyen Esasları İyi Uygulama Kılavuzu
  • Et ve Et Ürünleri Satan Küçük İş Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde Kullanılacak olan Çiğ Sütün Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi uygulama Kılavuzu
  • Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Zeytinyağı Üretim Tesisleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu​
  • Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
  • Gıda Satış Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu​
  • Sakatat Hazırlayan, Satan Depolayan ve Dağıtımını Yapan İşyerleri için Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Toplu Tüketim Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Taze Meyve Sebzelerin Üretim ve Hasat Sonrası Aşamalarının Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kılavuzu
  • Kuru İncirlerde Aflatoksin ve Okratoksin A Bulaşısının Önlenmesi ve Azaltılması ile İlgili Kılavuz
  •  ​

Bitki Sağlığı
  • Asma Yaprağında Zirai İlaç Kalıntısı
  • Ayva Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele
  • Batı Mısır Kök Kurdu
  • Çilek Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele​
  • Domates Mildiyösü
  • Fındık Külleme Hastalığı
  • Kestane Gal Arısı
  • Kültür Mantarında Zirai Mücadele
  • Meyve Sinekleri
  • Akdeniz Meyve Sineği
  • Patates Halka Çürüklüğü
  • Patates Mildiyösü
  • Patates Üretiminin Geleceği Ellerinizde !
  • Patateste Karantinaya Tabi Önemli Zararlı Organizmalar
  • Soğan Mildiyösü
  • Turunçgil​ Uzun Antenli Böceği​
  • Bitki Pasaportu 1
  • Bitki Pasaportu 2​ ​
  • Biyolojik ve Biyoteknik Mücadele
  • Bitki Sağlığında Zirai İlaç Tek Çare Değil !​
  • Bitkisel Üretimde Kullanılan BKÜ Kayıt Altında Tutulması ve İzlenmesi
  • Bitki Sağlığında Tahmin Uyarı Sistemleri​
  • Entegre Mücadele
  • Hatalı ve Gereksiz Zirai İlaç Kullanmayın Ürünleriniz İmha Olmasın !
  • Tahmin Uyarı
  • Çekirge Mücadelesi
  • Lasioptera sp.​
  • Palmiye Kırmızı Böceği
  • Süne Kışlamış Ergin
  • Şarka Virüsü
  • Tarla Faresi
  • Xylella Yaprak Yanıklığı
Hayvan Sağlığı
  • Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi
Veteriner Sağlık Ürünleri ve Halk Sağlığı
  • Antimikrobiyal Dirençle Mücadelede İletişim

​biyolojik mücadele.png​​tuta.png​ ​Adsız1.png​ biyoteknik mücadele.png​
süne.png​​ palmiye.png​​Kışlamış Süne Ergini Mücadelesi​
​ilaç kullanımı.png​  

​Üretici Kayıt Defteri Soru ve Cevaplar

Bitki Pasaportu Soru ve Cevaplar


​Sebze ve Meyvelerde Hastalık ve Zararlılarla Mücadele Dokümanları

Antepfıstığı Armut-Ayva Bağ​Biber​Çeltik
Ceviz Çilek Domates Domates Patates
Soğan Mildiyösü

Elma
Erik Fındık Havuc Hıyar-Kabak Hububat
Kavun-Karpuz Kayısı Kiraz Lahanagiller Mısır
Patates Patlıcan Şeftali Soğan-Sarımsak Turuncgil
Yaprağı Yenen Sebzeler Yemeklik Baklagil Zeytin​


BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​