ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMU
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • HIZLI ERİŞİM
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Menu

Tüketici Bilgi Köşesi

  • Kamu Spotları
  • Gıda Saati Programı
  • E-Bültenler
  • Doğru Bilinen Yanlışlar
  • Broşürler
  • Dokümanlar
​ ​
​Güvenilir Gıda
​​İyi Bayramlar​Okul Kantinleri Hijyen
Yönetmeliği​
Ürün Etiketleri​​​Süt İçin Süt İçirin
​

​

​
​​Piliç Eti​
Brucella (1)​
Brucella (2)​
Soğuk Zincir
​Aşılamanın Önemi
​
Mantar.png
​Gıda intoleransı.png

​
Okul Sütü
Mantar
Gıda İntoleransı​
​Sağlıklı Mangal Kullanımı​
​​Takviye Edici Gıdalar

​ ​
Alo 174 Gıda Hattı
Üretimden Tüketime Ekmek​ Gıda Etiketleme​​ Bitki Sağlığı ve Gıda Güvenirliği​
​ ​
Gıda Takviyeleri Güvenilir Gıda Bitki ve Bitkisel Ürünlerin İthalat ve İhracatındaki Kontroller​ Okul Sütü Programı ve Gıda Kantinleri Denetimi​
​ ​
Kurbanlık Seçimi​ Okul Kantinlerinde Hijyen​
İthal Edilen Hayvan ve Hayvansal Ürünleri Sınır Noktalarındaki Kontrolü Gıda Kontrol Laboratuvarlarının Yapısı

​ ​ ​
​Alo Gıda Hattı
​Kanatlı Etinde
Kontrol ve Denetim
​​Zirai Mücadele İlaçlarının
Kontrol ve Denetimi
​Aflatoksin Nedir?
​
​​​
​ ​​
​Takviye Edici Gıda Nedir?
Ne Değildir?
​​Gıdalarda Etiket
Neden Önemlidir?
​​Dioksin Nedir?
​Gıda Kontrol
Laboratuvarları
​
​​​
​ ​​
​​Hayvan Yetiştiriciliğinde
Büyütme Amaçlı
Antibiyotik Kullanılmaz
​​Bitki Sağlığında Alternatif
Mücadele Yönt​emleri
​Hasat Öncesi Denetimle
Kalıntının Önlenmesi
​Brucella Nedir?
​
​​​
​ ​​
​Sığır Tüberkülozu Nedir?
​Gıdalarda Salmonella​​Süt ve Süt Ürünleri


Piliç Eti Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
GDO Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
Takviye Edici Gıdalar İle İlgili Soru ve Cevaplar​

​​ ​
​Toplu Tüketim Yerlerinde
Alerjen Bildirimi
​Sağlıklı Beslenmeye
Destek Veriyoruz
​
​Piliç Eti Hakkında
Doğru Bilinen Yanlışlar
​
​
​
​​​
​Sığırların Nodüler
Ekzantemi/Lumpy Skin
Disease(LSD)​
​Kuduz Hastalığı ile
Mücadele Çalışmaları
​​Güvenilir Gıda için
Beş Anahtar
​ 
​
​

​Kedi ve Köpeklerin Yurt Dışına Çıkartılması Hakkında Bilgilendirme

BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​