Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
GENEL MÜDÜR
GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
DAİRE BAŞKANLARI
DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
FAALİYETLER
DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
GIDA VE YEM KONTROL
HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
RİSK DEĞERLENDİRME VE LABORATUVARLAR
YEM
TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
GIDA VE YEM HİZMETLERİ
VETERİNER HİZMETLERİ
BİLGİ KÖŞESİ
TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
YAYINLAR
MEVZUAT
HUKUKİ DAYANAK
GKGM TANITIM SUNUMU
RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
>
Menu
Tüketici Bilgi Köşesi
Kamu Spotları
Gıda Saati Programı
E-Bültenler
Doğru Bilinen Yanlışlar
Broşürler
Güvenilir Gıda
İyi Bayramlar
Okul Kantinleri Hijyen
Yönetmeliği
Takviye Edici Gıdalar
Süt İçin Süt İçirin
Piliç Eti
Brucella (1)
Brucella (2)
Soğuk Zincir
Aşılamanın Önemi
Okul Sütü
Mantar
Gıda İntoleransı
Sağlıklı Mangal Kullanımı
Alo 174 Gıda Hattı
Üretimden Tüketime Ekmek
Gıda Etiketleme
Bitki Sağlığı ve Gıda Güvenirliği
Gıda Takviyeleri
Güvenilir Gıda
Bitki ve Bitkisel Ürünlerin İthalat ve İhracatındaki Kontroller
Okul Sütü Programı ve Gıda Kantinleri Denetimi
Kurbanlık Seçimi
Okul Kantinlerinde Hijyen
İthal Edilen Hayvan ve Hayvansal Ürünleri Sınır Noktalarındaki Kontrolü
Gıda Kontrol Laboratuvarlarının Yapısı
Alo Gıda Hattı
Kanatlı Etinde
Kontrol ve Denetim
Zirai Mücadele İlaçlarının
Kontrol ve Denetimi
Aflatoksin Nedir?
Takviye Edici Gıda Nedir?
Ne Değildir?
Gıdalarda Etiket
Neden Önemlidir?
Dioksin Nedir?
Gıda Kontrol
Laboratuvarları
Hayvan Yetiştiriciliğinde
Büyütme Amaçlı
Antibiyotik Kullanılmaz
Bitki Sağlığında Alternatif
Mücadele Yöntemleri
Hasat Öncesi Denetimle
Kalıntının Önlenmesi
Brucella Nedir?
Sığır Tüberkülozu Nedir?
Gıdalarda Salmonella
Süt ve Süt Ürünleri
Piliç Eti Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
GDO Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
Takviye Edici Gıdalar İle İlgili Soru ve Cevaplar
Toplu Tüketim Yerlerinde
Alerjen Bildirimi
Sağlıklı Beslenmeye
Destek Veriyoruz
Piliç Eti Hakkında
Doğru Bilinen Yanlışlar
Sığırların Nodüler
Ekzantemi/Lumpy Skin
Disease(LSD)
Kuduz Hastalığı ile
Mücadele Çalışmaları
Güvenilir Gıda için
Beş Anahtar