Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
GENEL MÜDÜR
GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
DAİRE BAŞKANLARI
DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
FAALİYETLER
DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
RİSK DEĞERLENDİRME
VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
YEM
TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
GIDA VE YEM HİZMETLERİ
VETERİNER HİZMETLERİ
BİLGİ KÖŞESİ
TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
YAYINLAR
MEVZUAT
HUKUKİ DAYANAK
GKGM TANITIM SUNUMU
RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
>
Menu
Gıda İşletmeleri ve Kodeks
IPARD Programı Kapsamındaki Desteklemeler ile İlgili Yapılacak İş ve İşlemlere İlişkin Talimat
Türk Gıda Kodeksi Beslenme Beyanları Yönetmeliği Hakkında Kılavuz
T
ürkiye Gıda Ok
uryazarlığı Stratejisi ve Eylem Planı
Bakanlıkça Bebek Formülleri ve Devam Formüllerinde Kullanımına İzin Verilen Bileşenler Listesi
Bazı Gıdalarda Karar Limitlerine Ait Tablo
Kodeks Faaliyetleri
Kodeks Alimentarius Komisyonu
Onay ve Kayıt Kapsamına Giren Gıda İşletmeleri
Onay Prosedürü ve İstenen Bilgi ve Belgeler
Kayıt Prosedürü ve İstenen Bilgi ve Belgeler
Onaylı ve Kayıtlı Gıda İşletmeleri Listesi
Onaylı Gıda Işınlama İşletmeleri Listesi
Yerli ve İthal Probiyotik Mikroorganizma İçeren Takviye Edici Gıdalar için Başvuru Prosedürü
Takviye Edici Gıdaların Onay İşlemleri Uygulama Talimatı
Takviye Edici Gıda Komisyon Sunum Formatı
Onaylı Takviye Edici Gıdalar Listesi
Takviye Edici Gıdalar Kısıtlı Maddeler Listesi
Gıda İşletmelerinde Çalıştırılması Zorunlu Personel
2012 Yılı Gıda Sanayi Envanter Verileri
Türk Gıda Kodeksi Salça ve Benzeri Ürünler Tebliği Uygulama Kılavuzu
Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği Ek-II Bölüm D’sinde Yer Alan Gıda Kategorilerine İlişkin Kılavuz
Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Kılavuzu
Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği Rehberi
Pestisitlerin Kalıntı Limitlerinin Değerlendirilmesinde Kullanılacak İşleme Faktörleri Veritabanı
Toplu Tüketim Yerlerinde Alerjen Bildirimi
Okul Gıdası
Gıda Etiketlerinde Raf Ömrü Bilgisinin Belirlenmesi Ve Belirtilmesi Hakkında Kılavuz ve Afiş