Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    GENEL MÜDÜR
    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
    DAİRE BAŞKANLARI
    DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • FAALİYETLER
    DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
    TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA VE YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    HUKUKİ DAYANAK
    GKGM TANITIM SUNUMU
    RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
    BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

ANKARA’DA RESMİ VETERİNER HEKİM EĞİTİMLERİ DÜZENLENDİ

29.01.2025 / Gösterim Saysı : 290 / Arşiv

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 20-24 Ocak 2025 tarihleri arasında Ankara İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli veteriner hekimlere yönelik "Resmi Veteriner Hekim Eğitimi" düzenledi. Eğitime toplamda 49 veteriner hekim katıldı.

Eğitim açılışına, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Selim KAPLAN, Ankara İl Müdür Yardımcısı Ahmed Onur ÇAVUŞMİRZA ve Şube Müdürü Dr. Muhammet Eren ASLAN katıldı. Daire Başkanı Selim KAPLAN, kesimhaneler ve et parçalama tesislerinde denetim ve kontrol görevi alacak veteriner hekimlerin eğitiminin önemine değindi ve katılımcılara başarılar diledi.

Eğitimde, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı ile Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanlığı uzmanları, kesimhane ve parçalama tesislerindeki hijyen, HACCP, mikrobiyolojik kriterler, resmi kontroller ve gıda işletmelerinin kayıt ve onay prosedürleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Son Haberler
...
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun
...
Genel Müdürlüğümüz, 4. Uluslararası Gıda Kimya ...
...
Uluslararası Bitki Sağlığı Günü Antalya’Da Etk ...
...
Bitki Sağlığı İçin Yeni Bir Başlangıç: #Planth ...
...
Türkiye’De Tek Sağlık Yaklaşımının Güçlendiril ...
...
İstanbul İli 2025 Yılı Kurban Hizmetleri Değer ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI