Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    GENEL MÜDÜR
    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
    DAİRE BAŞKANLARI
    DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • FAALİYETLER
    DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
    TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA VE YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    HUKUKİ DAYANAK
    GKGM TANITIM SUNUMU
    RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

ANKARA’DA DÜZENLENEN HAYVAN SAĞLIĞI ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLANDI

11.02.2025 / Gösterim Saysı : 389 / Arşiv

Avrupa Komisyonu Sağlık ve Gıda Güvenilirliği Genel Müdürlüğü (DG SANTE) tarafından 03-07  Şubat  2025  tarihleri  arasında  Ankara'da Daha Güvenilir Gıda İçin Daha İyi Eğitim (Better Training for Safer Food-BTSF) kapsamında Hayvan Sağlığı Çalıştayı düzenlenmiştir. Çalıştay Türkiye, Fas, Tunus, Suudi Arabistan, Cezayir, Libya, Moritanya, Ermenistan, Azerbaycan, Ürdün ve Lübnan gibi toplamda 43 katılımcı ülke temsilcileri ile gerçekleştirilmiştir. Çalıştay gıda güvenilirliği, bitki, hayvan ve Tek Sağlık konularında Avrupa Birliği (AB) kurallarının doğru bir şekilde anlaşılması ve uygulanmasını sağlamayı hedeflemektedir. Bu eğitim programı, özellikle AB'deki gıda güvenilirliği standartlarını daha etkin bir şekilde uygulamak, ticaretin güvenliğini artırmak ve küresel düzeyde gıda güvenilirliğini geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır.

Şap, Koyun ve Keçi Çiçeği, Avian İnfluenza hastalıkları hakkında paylaşımların yapıldığı eğitime, Ülkemizi temsilen Genel Müdürlüğümüzden ve Enstitülerimizden uzman personel katılım sağlamıştır. Ayrıca Genel Müdür Yardımcımız Sezai CİBELİK de programa teşrif etmişlerdir.

Son Haberler
...
Efsa'nın 58. Temas Noktaları Toplantısına Katı ...
...
Kars’Ta Süt Ve Süt Ürünleri Resmi Kontrol Eğit ...
...
Gıda Güvenilirliği Sorumluluğunun Önemli Payda ...
...
Van Tuşba’Da Tespit Edilen Şap Hastalığı Mihra ...
...
Hayvan Ve Hayvansal Ürünler İthalat Uygulamala ...
...
Yem Güvenilirliği Kapsamında 6 İlde Kapsamlı D ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI