Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    GENEL MÜDÜR
    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
    DAİRE BAŞKANLARI
    DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • FAALİYETLER
    DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
    TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA VE YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    HUKUKİ DAYANAK
    GKGM TANITIM SUNUMU
    RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

ANTALYA VE ERZİNCAN’DA RESMİ VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

23.05.2024 / Gösterim Saysı : 105 / Arşiv

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı, Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanlığı, Hayvan Sağlığı ve Karantina Daire Başkanlığı ile Antalya ve Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü konu uzmanları tarafından “Resmi Veteriner Hekim Eğitimi" düzenlendi.

Eğitim, 81 İl Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli veteriner hekimlerin katılımı ile 29.04.2024-03.05.2024 tarihleri arasında Antalya Beymelek Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünde, 13-17.05.2024 tarihleri arasında Erzincan İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli veteriner hekimlerin katılımı ile Erzincan ilinde toplamada 142 veteriner hekimin katılımı ile gerçekleşti.

Düzenlenen Resmi Veteriner Hekim Eğitimlerinde konu uzmanları tarafından “Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu" gereği kesimhanelerde kesim öncesi ve sonrası muayeneler ile et parçalama tesislerinde muayeneleri ve diğer resmî kontroller ile kesimhane ve parçalama tesislerindeki hijyen uygulamaları, HACCP, mikrobiyolojik kriterler, resmi kontroller ve hayvan kayıt sistemine ilişkin bilgiler verildi.

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde düzenlenen eğitimin açılışı İl Müdürü Murat ŞAHİN, İl Müdür Yardımcısı Serkan KÜTÜK ve şube müdürleri katılımı ile gerçekleşti. Açılış konuşmasında konuşan İl Müdürü Murat ŞAHİN tüm dünyada et hijyeninden kaynaklanan sağlık risklerinin büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Hayvansal ürünlerin uygun olmayan koşullarda üretilmesi, işlenmesi, muhafazası ve dağıtılması aşamasında ortaya çıkabilecek risklerin, önemli sağlık problemlerinin tespiti ve önlenmesi noktasında verilen eğitimin son derece önemli olduğunu söyledi ve katılımcılara başarılar diledi.

Son Haberler
...
Yem Güvenilirliği Kapsamında 6 İlde Kapsamlı D ...
...
Süne Mücadelesi Çalışmaları İzmir’De Değerlend ...
...
“Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl İşleme Tabi ...
...
Ahşap Ambalaj Malzemeleri Yönetmeliği Kapsamın ...
...
2024 Yılı Biyolojik Ve Biyoteknik Mücadele Des ...
...
Kayseri’De 5. Veteriner Yol Kontrol Ve Denetim ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI