ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • HUKUKİ DAYANAK
    • GKGM TANITIM SUNUMLARI
    • YÖNETİCİLERİMİZ
    • DAİRE BAŞKANLIKLARIMIZ
    • BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    • PERSONEL TELEFON REHBERİ
    • GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • MEVZUAT
  • FAALİYETLERİMİZ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME
    • VETERİNER SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HALK SAĞLIĞI
    • YEM
  • BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
      • KAMU SPOTLARI
      • GIDA SAATİ PROGRAMI
      • E-BÜLTENLER
      • BROŞÜRLER
      • DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
      • EĞİTİM
      • BROŞÜRLER
      • VİDEOLAR
      • MERAK ETTİKLERİNİZ
      • DOKÜMANLAR
  • HIZLI ERİŞİM
    • KAYIT SİSTEMLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA HİZMETLERİ
    • YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    • RİSK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Menu

Eğitim

  • Süne Eğitim Sunusu
  • Süne ve Mücadelesi El Kitabı​​
  • ​Biyolojik Mücadele Kitabı
  • Biyoteknik Mücadele Kitabı​
  • Kültürel Mücadele Kitabı
  • Kimyasal Mücadele Kitabı​
Hijyen Esasları ve İyi Uygul​ama Kılavuzları
  • Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İş Yerleri İçin Hijyen Esasları İyi Uygulama Kılavuzu
  • Et ve Et Ürünleri Satan Küçük İş Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde Kullanılacak olan Çiğ Sütün Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi uygulama Kılavuzu
  • Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Zeytinyağı Üretim Tesisleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu​
  • Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
  • Gıda Satış Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu​
  • Sakatat Hazırlayan, Satan Depolayan ve Dağıtımını Yapan İşyerleri için Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Toplu Tüketim Yerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Taze Meyve Sebzelerin Üretim ve Hasat Sonrası Aşamalarının Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Kılavuzu
  • Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kılavuzu
  • Kuru İncirlerde Aflatoksin ve Okratoksin A Bulaşısının Önlenmesi ve Azaltılması ile İlgili Kılavuz
  •  ​

BAĞLANTILAR

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Hayvancılık Çalıştayı

Hayvancılık Çalıştayı

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Türkiye Tarımsal Finans Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi

 2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

2016 Uluslararsı Bakliyat Yılı

Etik Rehberi

Etik Rehberi

Gıdanı Koru

Gıdanı Koru

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​