Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    GENEL MÜDÜR
    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
    DAİRE BAŞKANLARI
    DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • FAALİYETLER
    DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA KODEKS VE YEM MEVZUATI DAİRE BAŞKANLIĞI
    • GIDA VE YEM KONTROL
    • HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME VE LABORATUVARLAR
    TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA VE YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    HUKUKİ DAYANAK
    GKGM TANITIM SUNUMU
    RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

2. GIDA MİKROBİYOLOJİSİ KONGRESİNE KATILIM SAĞLANDI

5.09.2025 / Gösterim Sayısı : 230 / Arşiv

Genel Müdürlüğümüz, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğiyle, Bakanlığımızın desteğiyle düzenlenen Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi'ne katılım sağlamıştır.

Kongre, ülkemiz ve dünyada toplum sağlığı ile refahı açısından önem taşıyan gıda mikrobiyolojisi ve gıda güvenliği alanındaki temel ve uygulamalı araştırmalara odaklanmaktadır. Akademik iş birliklerinin geliştirilmesi, endüstri ve akademi arasında bilgi ve deneyim paylaşımının artırılması ve yenilikçi uygulamaların teşvik edilmesi kongrenin temel hedefleri arasında yer almaktadır.

Açılış programında Genel Müdürümüz Dr. Ersin DİLBER açılış konuşmasını gerçekleştirmiş; gıda güvenilirliği, tüketici sağlığı ve uluslararası standartlara uyum konularında değerlendirmelerde bulunmuştur.

Kongre kapsamında ayrıca “Sektörde Gıda Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Uygulamalar ve Gelecek Beklentileri" başlıklı panel düzenlenmiş; panelde Codex Alimentarius Başkan Yardımcısı Dr. Betül VAZGEÇER panelist olarak yer almıştır.

Genel Müdürlüğümüz, söz konusu kongre aracılığıyla ülkemizin gıda güvenilirliği ve mikrobiyoloji alanındaki çalışmalarını paylaşmakta, bilimsel gelişmeleri yakından takip etmekte ve ulusal ile uluslararası düzeyde iş birliğini güçlendirmeye devam etmektedir.

Son Haberler
...
Bitki Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı ...
...
Tokat İlinde “Bitki Koruma Ürünlerinin Sürdürü ...
...
Suriye'de Faaliyet Gösteren Laboratuvarlar Ziy ...
...
Gıda Güvenliği Ve Halk Sağlığında Bilimsel Kan ...
...
Genel Müdürlüğümüz Yıllık Faaliyet Değerlendir ...
...
Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gümen’Den Me ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
N