Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    GENEL MÜDÜR
    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI
    DAİRE BAŞKANLARI
    DAİRE BAŞKANLIKLARI VE GÖREVLERİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    BAĞLI KURULUŞLARIMIZ
    GÖREV YAPMIŞ GENEL MÜDÜRLERİMİZ
  • FAALİYETLER
    DAİRE BAŞKANLIKLARI FAALİYETLERİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI VE KARANTİNA
    • BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ
    • BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • GIDA İŞLETMELERİ VE KODEKS
    • GIDA VE YEM KONTROL
    • HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIR KONTROL
    • RİSK DEĞERLENDİRME VE LABORATUVARLAR
    • YEM
    TAŞRA TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME
    • BİTKİ SAĞLIĞI HİZMETLERİ
    • GIDA VE YEM HİZMETLERİ
    • VETERİNER HİZMETLERİ
    BİLGİ KÖŞESİ
    • TÜKETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
    • ÜRETİCİ BİLGİ KÖŞESİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    HUKUKİ DAYANAK
    GKGM TANITIM SUNUMU
    RESMİ TARIMSAL İLAÇ İSTATİSTİKLERİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksGıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü > Haber

AB GIDA HİJYEN PAKETİNDEKİ ESNEKLİK UYGULAMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME OTURUMU DÜZENLENDİ

1.12.2023 / Gösterim Sayısı : 204 / Arşiv

FAO Orta Asya Bölge Ofisi ve Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “Ulusal gıda güvenilirliği sistemlerinin ve bölgesel işbirliğinin iyileştirilmesi (Improving national food safety systems and regional cooperation) - GCP/RER/062/TUR FTPPII” projesi kapsamında, 21 Kasım 2023 Salı günü çevrimiçi olarak "AB Gıda Hı̇jyen Paketı̇ndekı̇ Esneklı̇k Uygulamaları Hakkında Bı̇lgı̇lendı̇rme Oturumu" düzenlendi.

Genel Müdürlüğümüz Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Selim KAPLAN Başkanlığında düzenlenen oturuma, Genel Müdürlük ve İl Tarım ve Orman Müdürlükleri personeli katıldı.

Oturum, FAO Orta Asya ve Avrupa Bölge Ofisi Gıda Güvenliği ve Tüketici Koruma Uzmanı Mary KENNY ve Daire Başkanı Selim KAPLAN’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Mary KENNY, bu projede Genel Müdürlüğümüz ile çalışıyor olmaktan ve iş birliğinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Daire Başkanı Selim KAPLAN ise projeye büyük önem atfettiklerini, küçük ölçekli süt ve et işletmelerinde esneklik yaklaşımının uygulanmasının ve dolayısıyla proje çıktılarının Ülkemiz açısından önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Oturum, Proje Sorumlusu Gökçe AKBALIK moderatörlüğünde, gıda politikası ve ruhsatlandırma işleri konusunda uzman Dr. Mary FRIEL’ın sunumları ile devam etti. AB mevzuatı, uygulamaları, hijyen esneklik uygulamaları ve istisnalar konularında bilgi verildi.

Proje ile ilgili toplantılara önümüzdeki dönemde de devam edilecektir.

Son Haberler
...
Denizli Ve Muğla İllerinde Pestisit Kalıntısı ...
...
Ab Misyon Ziyareti Öncesi Değerlendirme Toplan ...
...
Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürleri İle Değerle ...
...
İzmir’De “Bitki Koruma Ürünlerinin Sürdürülebi ...
...
Adana, Mersin, Hatay Ve Osmaniye'de Bitki Sağl ...
...
İncirde Ethephon Kullanımının Önlenmesi Amacıy ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
  • Adres : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Yeni Bina 4-5-6-7.kat Çankaya/ANKARA

  • Telefon : 0 312 287 33 60 (10 hat)

  • Faks : 0 312 258 76 93

  • E-Posta : tarimbilgi@tarim.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI